حالم اصلا خوب نیست چه کاری انجام بدم تا بهتر بشم
play_arrow حالم اصلا خوب نیست چه کاری انجام بدم تا بهتر بشم admin
Podcast: Play in new window | Download
جادوی عشق admin
تدابیر روزه داری admin
تقطير البول(Oliguria)
يكى از علل بروز اين حالات ورم يا زخمى است كه در مثانه ايجاد مىشود. يكى ديگر از علل آن مىتواند ناراحتى ناشى از مصرف زياد ادويه يا به اصطلاح غذاهاى «گرم» باشد. در چنين حالتى ادرار تندوتيز شده و مثانه را مىگزد و مى سوزاند. مثانه نم ىتواند ادرار را در خود نگهداشته و عملا نياز به دفع مكرر حاصل مىگردد. در درمان اين بيمارى درنگ نبايد كرد.
زيرا احتمال طولانى شدن آن و در نتيجه ابتلاء به قرحه مثانه و آلت وجود دارد. به اعتقاد متقدمين ممكنست عارضه در اثر «گرمى» اندام ديگر چون گرده و كبد باشد كه ناشى از «سوء مزاج گرم» بوده و نشانه آن ادرار زردرنگ، تيز، تند و گرم و سوزان خواهد بود. بايد يادآور شد كه اورام رحم و راست روده و غيره نيز سبب بروز اين عوارض مى توانند باشند.
بعضى از شايعترين عوارض زودرس و اوليه ى بيمارى ام اس، مشكلات بينايى همچون كورى، ديد دوگانه و اختلال در تنظيم ديد مى باشد، التهاب عصب بينايى نيز شايع است.
در التهاب عصب بينايى، درد، تارى ديد و نابينايى رخ مىدهد و درد در قسمتهاى مختلف بدن يكى از علايم اوليه ى بيمارى ام اس مىباشد، درد مىتواند به صورت احساس سوزش باشد و يا اينكه به شكل يك درد ناگهانى همچون برق گرفتگى از پشت سر تا پايين ستون فقرات احساس شود و اين نوع درد ناگهانى را اصطلاحا علامت لرميت مىنامند.
خستگى را به صورت يك احساس سنگينى و عدم توانايى در راه رفتن و انجام كارهاى روزمره توصيف مىكنند. ضعف، بى حسى و لرزش بدن، از علايم شايع ديگرى هستند كه به عنوان عوارض اوليه ى ام اس در نظر گرفته مىشوند.
گاهى اوقات اين علايم و مشكلات به قدرى شديد هستند كه شخص بيمار از استفاده از آن اندام مبتلا شده (مثلا دست يا پا) اجتناب مىكند. حد اقل 80% مبتلايان به بيمارى ام اس از عدم كنترل بر روى مثانه ى خود شاكى هستند كه اين امر به علت ايجاد پلاك در اعصاب كنترل كننده ى مثانه پديد مىآيد
و اين عدم كنترل بر روى مثانه كه اصطلاحا به آن بى اختيارى ادرارى گفته مىشود، مىتواند باعث افزايش تكرر ادرار شده و فرد نياز داشته باشد كه به طور دايم براى دفع ادرار به دستشويى برود، همچنين به علت نشت دايم ادرار، هميشه خيس هستند
و در چنين مواردى احتمال عفونت در مثانه ودستگاه ادرارى نيز افزايش مى يابد، در موارد نادرى بعضى از بيماران به غير از بى اختیارى ادرارى، دچار بى اختيارى در دفع مدفوع نيز مىشوند.
Tagged as: Frequency, تعریف تکرر ادرار, تكرر ادرار, تكرّر ادرار (Frequency), درمان تکرر ادرار, علت تکرر ادرار.
admin اکتبر 18, 2019
play_arrow حالم اصلا خوب نیست چه کاری انجام بدم تا بهتر بشم admin
Podcast: Play in new window | Download
Copyright healthbeat - ضربان سلامت نبض سلامت خانواده و جامعه
دیدگاه ها
نظری برای این پادکست ثبت نشده است.